BİR eTWINNING MASALI PROJESİ DEVAM EDİYOR

25.04.2024 27

Okulumuzun da ortaklarından olduğu, Türkiye ve Azerbaycan'dan farklı okulların iş birliği ile yürütülen "Bir eTwinning Masalı" projemizin etkinlikleri devam ediyor. Okulumuz Türkçe öğretmenleri Bengül Biroğlu Şahbaz ve Çiğdem Pala'nın sunumuyla çevrim içi gerçekleştirilen toplantıda Anadolu masallarından İncili Yorgan masalı analiz edildi.Ayrıca yine çevrim içi gerçekleştirilen toplantıda Azerbaycanlı öğretmenlerimizin sunumuyla "Merd ile Named" adlı Azerbaycan masalı üzerine sohbet edildi. Her iki atölye çalışmasında da kahoot ve quizizz aracı ile hazırlanmış küçük yarışmalar yapıldı.Öğrencilerimizin hem eğlenip hem de öğrendikleri bu projede görev alan Türkçe öğretmenlerimiz Bengül Biroğlu Şahbaz ve Çiğdem Pala'ya, İngilizce öğretmenimiz Hayriye Aslan'a teşekkür ederiz.

undefinedundefined